UltraBurn

Olemme jälleen täydentäneet varastojamme, tilaa jo tänään!

Ota ensimmäinen askel kohti unelmavartaloasi!

Mullistava luonnollinen laihdutustuote, joka tehostaa rasvanpolttoa ja auttaa saavuttamaan tavoitepainosi.

Minne lähetämme UltraBurn-tilauksesi?

UltraBurn on tehokas apu painonpudotukseen

Polttaa rasvaa tehokkaasti

Vähentää näläntunnetta

Nostaa vireystilaa ja antaa energiaa

Vaikuttaa vuorokauden ympäri, jopa nukkuessa

Auttaa laihtumaan

Tehostaa terveellisten elämäntapojen vaikutuksia

Koostuu luonnollisista ainesosista

Täydellinen 4-12 kg laihduttavalle

“Uudenvuodenlupaukseni oli urheilla aktiivisemmin, syödä terveellisemmin sekä laihduttaa talven aikana kertyneet viisi liikakiloa. En ollut ylipainoinen, mutta halusin “timmin” vartalon. Aloitettuani UltraBurnin käytön paino alkoi selvästi tippumaan nopeammin ja olo oli muutenkin energisempi.”

Jenni, Helsinki

MIKSI UltraBurn?

UltraBurn koostuu tarkoin valikoiduista luontaisista ainesosista, jotka tehostavat rasvanpolttoa ja auttavat sinua laihtumaan vaivattomammin.

UltraBurnin mullistava ainesosa on vadelmaketoni, joka toimii tehokkaana apuna painonpudotuksessa sekä painonhallinnassa.

Lisäksi UltraBurn sisältää myös acaimarjauutetta, vihreä tee -uutetta sekä Afrikanmangouutetta, jotka kaikki tunnetaan laihdutusta edistävinä luonnollisina aineksina.

TILAA ULTRABURN

UltraBurnin avulla

  • Poltat rasvaa tehokkaasti
  • Hallitset syömistäsi paremmin
  • Saat lisää energiaa
  • Laihdut ilman ihmedieettejä ja kuntokuureja

UltraBurn-ainesosat

Vadelmaketoni

Vadelmaketoni on luonnollinen ainesosa, jota esiintyy useissa hedelmissä, kuten vadelmissa. Vadelmaketonin on todettu auttavan niin laihdutuksessa kuin painonhallinnassakin. Se säätelee proteiinia, jolla elimistö säätelee aineenvaihduntaa. Lisäksi sillä on rasvanpolttoa tehostava vaikutus.

Acaimarja

Acaimarja on Amazonin sademetsästä lähtöisin olevan palmupuun marja. Acaimarjaa pidetään yhtenä maailman terveellisimmistä ruoka-aineista sen monipuolisten terveysvaikutusten vuoksi. Acaimarjat sisältävät muun muassa runsaasti tärkeitä omegarasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja.

Vihreä tee

Vihreä tee valmistetaan kuivatuista teepensaan lehdistä hauduttamalla ja se sisältää terveydelle hyödyllisiä antioksidantteja ja flavonoideja. Vihreällä teellä on lukuisia terveyttä edistäviä ja sairauksia ehkäiseviä ominaisuuksia. Sen on myös todettu tehostavan rasvanpolttoa ja aineenvaihduntaa.

Mango

Mangolla eli mangopuun syötävällä hedelmällä on todettu olevan useita terveyshyötyjä. Mangolla on muun muassa tulehduksia ehkäiseviä sekä laihtumista edistäviä vaikutuksia. Lisäksi ne sisältävät runsaasti A- ja C-vitamiinia.

MITÄ ON VADELMAKETONI JA MIKSI SE ON KUUMA PUHEENAIHE JUURI NYT?

Vadelmaketoni on luonnollinen ainesosa, jota esiintyy useissa hedelmissä, kuten vadelmissa ja karpaloissa. Vadelmaketonia on mahdollista ottaa talteen suoraan vadelmista. Määrällisesti kilosta vadelmia saa kuitenkin suhteellisen vähän vadelmaketonia talteen, mikä tekeekin ainesosasta erittäin arvokkaan.

Vadelmaketonia on käytetty laajalti niin kosmetiikka- kuin elintarviketeollisuudessakin. Nykyään vadelmaketoni on myös yksi suosituimmista laihdutukseen käytettävistä ravintolisistä sen tehokkuuden vuoksi.

Vadelmaketoni auttaa niin laihdutuksessa kuin painonhallinnassakin ja on 100% luonnollinen ainesosa. Se säätelee adiponektiinia, proteiinia, jolla elimistö säätelee aineenvaihduntaa. Vadelmaketoni saa myös soluissa olevan rasvan hajoamaan tehokkaammin, jolloin elimistön rasvanpoltto tehostuu.

TILAA ULTRABURN »

“Tuote saapui yllättävän nopeasti ja jouduinkin aloittamaan suunnittelemani kuntokuurin aiemmin. En jaksa mitään ihmeellisiä dieettejä, enkä tykkää urheilusta kauheesti, mutta kaveri suositteli kiinnittämään vähän huomiota elämäntapoihin samalla kun käyttää UltraBurnia. Saa kuulemma monta kertaa nopeammin tuloksia, itse oli laihtunut huomattavasti jo ensimmäisen viikon aikana! Itse huomasin myös selkeän eron nopeasti, vaikka tein vain muutaman kävelylenkin ja söin kuitenkin ihan normaalia kotiruokaa. Farkut olivat löysät vyötäröltä ja vyö meni kaksi reikää kireämmälle!”

Siiri, Oulu

ALOITA MATKA KOHTI UNELMAVARTALOA

UltraBurn on tehokas apu painonpudotukseen. Valmisteen puhtaat ja luonnolliset ainesosat yhdistettynä liikuntaan ja terveelliseen, monipuoliseen ruokavalioon takaavat varmoja tuloksia. Valmisteen käyttö ei kuitenkaan vaadi ihmedieettejä tai ylitsepääsemättömiä kuntokuureja toimiakseen.

UltraBurn on valmistettu EU:ssa tiukkojen laatustandardien mukaisesti.

TILAA ULTRABURN NYT

UltraBurn